Team

Doelmannen

 • Niels Segers

  player

  Niels Segers

  Moeders, sluit uw dochters vooral niet op. Sterker nog, stuur ze met een duizelingwekkende decolleté de straten op, want keeper Niels is de ideale schoonzoon. Het is wachten op het eerste chickie dat zijn ballen klemvast neemt, zoals hij ze graag heeft.

 • Frederik Remue

  player

  Frederik Remue

  Moeders, sluit uw dochters op voor deze Julio Iglesias van de Lage Landen. Let wel, ook deze keeper is een ideale schoonzoon en niet vies van balletjes klemvast nemen, maar een andere moeder heur dochter heeft helaas al een ring om zijn vinger geschoven. Hij heeft al een grote keeperscarrière achter de rug, maar net als zijn idool Iker Casillas wil hij afscheid nemen in schoonheid.

Verdedigers

 • Tom Dhondt

  player

  Tom D’hondt

  De enige echte Tom D’hondt van het provinciale voetbal, zijn vele epigonen ten spijt. Hart en ziel van de ploeg. El presidente. Meer energie dan de kerncentrale van Doel. Als hij zijn tegenstander niet voorbij dribbelt, dan lult hij hem wel omver. En er steekt niet alleen een insulinepomp uit zijn buik, maar ook een mes in zijn hart, getekend Excelsior Mariakerke. Oppassen, dit is een gewond dier.

 • Thomas Van Landeghem
  player

  Thomas Van Landeghem

  De Jood. Een neus voor zaken en om u tegen te zeggen. Hij voetbalt zoals hij zijn bedrijf en zijn leven leidt: verstandig, berekend, efficiënt, oerdegelijk. Maar vraag hem niet om te trakteren, want je zal van een kale reis terugkomen. En vraag hem zeker niet om een druppel douchegel, want dan kan het echt lelijk worden.

 • Thomas Vercaigne
  player

  Thomas Vercaigne

  Een fenomeen zonder weerga. Doorgaans maar twee weken nodig om fit te raken. Kuiten waarvan Vincent Kompany stijve tepels zou krijgen. Stelt zijn eigen diagnoses bij blessure. Specialiteit: op doel trappen vanuit de kleine baklijn. Je moet hem zien om het te geloven. Een totaalervaring.

 • Steven Schatteman
  player

  Steven Schatteman

  Geheelonthouder. Lijdt een ascetisch bestaan volgens de ouderwetse, strenge Duitse school. Geen druppel alcohol, geen spatje seks. Energie haald hij uit zijn woede om dt-fouten. Zijn messcherpe tong en dito tackles zijn de schrik van elke tegenstander én ploegmaat.

 • Sander Claeys
  player

  Sander Claeys

  Lijdt aan een bipolaire stoornis. Op training is hij een zoutzak waar geen beweging in te krijgen valt, een tam hangbuikvarken dat zich net vol heeft gevreten met tuinafval en liever wat wil liggen chillen in de zon. Op matchdagen ondergaat hij een metamorfose, zweeft hij over het gras en glijdt hij langs zijn tegenstanders als waren het kegeltjes van Decathlon. Om nog te zwijgen over zijn ‘hangtime’ die Michael Jordan en Cristiano Ronaldo zou doen blozen.

 • Tom Adams
  player

  Tom Adams

  Hij schuift met plezier de post in andermans gleuven en is ook niet vies van ballen tussen de benen. Onze zelfverklaarde assistkoning, onze eigenste postman who always delivers. Al zal zijn vriendin dat laatste misschien betwisten… En hijzelf ook, want we zijn nog altijd op zoek naar iets wat hij niet betwist.

 • Senne Bultinck

  Senne Bultinck

 • Thorben Nevejans

  Thorben Nevejans

 • Bart Verstraete

  Bart Verstraete

Middenvelders

 • Cedric Schatteman
  player

  Cedric Schatteman

  Nog een telg van de Schatteman-dynastie. Onze vedette. Behalve met een gigantische penis en een nog grotere eigenliefde werd hij door God ook gezegend met de juiste waarden. Dagelijks, wekelijks, maandelijks proberen ploegen van heinde en ver hem met lucratieve voorstellen weg te kapen, maar hij zou nog eerder zijn oma verkopen dan VV 9000 de rug toe te keren.

 • Leo Maet
  player

  Leo Maet

  In zijn beste dagen de Zinedine Zidane van de armen, in zijn slechtste dagen een oud meetje met een rollator, reuma, artritis, een heupprothese, cataract, hardhorigheid, osteoporose, dementie en incontinentie.

 • Stijn Steyaert
  player

  Stijn Steyaert

  In Servië noemen ze Dejan Stankovic weleens de Stijn Steyaert van de Balkan, ofte Стијн Стејер Балкана. Een voetballer met wie je naar de oorlog kan. Stankovic zou dat weliswaar letterlijk nemen en met graagte Kosovaren gaan afschieten. Stijn is een rustiger man, maar het is genieten als hij op zijn flip komt. Zijn wegwerpgebaar benadert dan de perfectie. Denk aan de verontwaardiging van Wesley Sonck gecombineerd met de gratie van Svetlana Chorkina.

 • Joris Mareen
  player

  Joris Mareen

  Onze kilometervreter die voor de rest toch echt niet veel lijkt te eten. Je zou hem vijf frank geven als je hem ziet.
  Al kan dat ook liggen aan een andere vorm van ontbering:  al sinds de duiveltjes wacht hij op zijn eerste doelpunt. Het vreet duidelijk aan hem. Als hij eindelijk toch eens weet te scoren, geven we hem allemaal vijf frank.

 • Tamas Verhoest

  Tamas Verhoest

 • Thibaut Van den Berghe

  Thibaut Van den Berghe

 • Jizo Van Lancker

  Jizo Van Lancker

Aanvallers

 • Matthias Verniers
  player

  Matthias Verniers

  Onze spits. Denk Kaklamanos, maar iets minder Grieks en iets minder drugs. Hij lijkt weggelopen uit ‘Neighbours’, maar vergis je niet: als hij met de bal aan de voet aan een run begint, is hij als een flukse hinde die jagende leeuwen alleen nog wanhopig kunnen nastaren. Althans, als hij zijn schoenen niet is vergeten mee te nemen. En zijn scheenlappen. En zijn linkerkous. En zijn tape. En…

 • Hannes Neirynck

  player

  Hannes Neirynck

  Er zijn wetenschappelijke studies gewijd aan zijn speelstijl. Recent is er ook een BBC-documentaire over gedraaid: The Art of Falling Whilst Playing Football or The Art of Playing Football Whilst Falling. Te vinden op YouTube. Hij is een waar enigma. Zijn bijnaam is de Eikel. Vraag me niet waarom. Vraag het aan de chickies. Te vinden op YouPorn.

 • Kevin Druwé
  player

  Kevin Druwé

  Druwetski heeft een zwaar verleden als lid van de bende van Zelzate. Hij zaaide terreur en liet lelijke sporen van vernieling achter op zijn flank. Maar zodra hij binnen was voor de rest van zijn leven, heeft hij zich bekeerd tot de normen en waarden van VV 9000. Nu legt hij zich zoals vele andere Jamaicanen toe op het lopen. Marathonman is zijn bitch.

 • Laurens De Jonge

  Laurens De Jonge

 • Laurent Delbeke

  Laurent Delbeke

 • Jins Martens

  Jins Martens

 • Jonno Bruijnen

  Jonno Bruijnen

 • Jonas Debusschere

  Jonas Debusschere

Coach

 • Pieter Martens
  player

  Pieter Martens

  Bedenker van het totaalvoetbal van de 21e eeuw. Nee, zelfs van de 22e eeuw. Hij kan van een boerenpaard een koerspaard maken. Hij zou Gert Verheyen omgetoverd hebben in een Cristiano Ronaldo en Chiellini transformeren tot een Iniesta. Collega’s als Guardiola, Klopp, Vanhaezebrouck, allemaal hebben ze de mosterd gehaald bij Pieter Martens. Het is een kwestie van tijd voor ze ook hem ook vestimentair beginnen te kopiëren.Délégé

 • Walter Claeys
  player

  Walter Claeys

  Wally, de beste slechtste délégé ter wereld. Terwijl de spelers eigenhandig het materiaal bijeenzoeken of opruimen, staat Wally langs de zijlijn een pintje te drinken en de vrouwtjes te bespelen. Een levensgenieter pur sang.

 • Kasper Samyn
  player

  Kasper Samyn

  De man met de fluwelen baltoets. Helaas voor ons in de verkeerde sport.  Maar gelukkig voor ons staat hij aan de verkeerde kant van de zijlijn. Elke referee smelt voor onze Jean-Mi. Maar geef hem een net, tafel en palet en hij transformeert in de vrees van elke Chinees.

 • Hein mareen

  Hein Mareen

 • Marc Druwé

  Marc Druwé


Het VV 9000 Reservistenleger

Doelman: Wout Van Melle, Lorenzo Gregoir

Verdedigers: Maarten Bogaert, Ward Polfliet, Anton Mekeirel, Cedric Meireson, Kevin Bodry, James Lannoo, Angelo Schelstraete, Jelle De Backer

Middenvelders:
Koen Van Huffel, Jeroen Missinne, Stijn Polfliet, Jonas Van Caneghem, Steffen Capiau

Aanvallers: Dries Rogiers, Andreas De Rycke, Brecht Van Durme, Koen De Wilde, Vino Rondelez, Glenn Coppens, Siemen Verhoest, Pieter Volckaert, Thomas Colpaert, Diether Van Damme

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Copyright V.V. 9000 Gent vzw