VV 9000’s BBQ met bubbels (zo. 11 sept. ’16)

7 augustus 2016

BBQ met bubbels

Na die talloze e-mails van vrouwelijke fans die hunkeren naar ons vlees kon het niet uitblijven. Verwacht je aan liters cava en kilo’s heerlijk kwaliteitsvol vlees! We hebben voor elk wat wils. We hebben dikke worsten, dunne worsten, grote worsten, kleine worsten, witte worsten, bruine worsten, rechte worsten, kromme worsten, kale worsten en voor de liefhebbers zelfs harige worsten. Aan saus zal het uiteraard ook niet ontbreken. Njam njam njammie! Voor wie niet verzadigd is met een paar worsten, vallen er natuurlijk ook borsten, billen en ballen te scoren. Niemand zal onbevredigd naar huis gaan!

Volwassenen betalen 16 euro voor ons vlees en een prikje voor cava van de gerenommeerde Spaanse cavaboer Don Colruytos. Kinderen van 5 tot 12 betalen 8 eurootjes. Cava is gratis voor hen. Baby’s en peuters mogen gratis en voor niks à volonté vlees naar binnen schrokken, desgewenst professioneel fijngestampt of -gesneden door een van onze teamleden. Voor vegetariërs is er een aangepast gerecht: cava met sla en tomaat. Volgend jaar een hit in het nieuwe kookboek van Pascale Naessens, nu al op onze barbecue.

Om 15 uur kan je onderuit zakken, de broeksriem lossen, ongeremd vleesscheetjes laten vliegen en ongedwongen genieten van de kraker tussen de legende genaamd VV 9000 en de volstrekt onbekende ploeg Tenstar Melle. Met jullie vocale, misschien lichtjes zatte steun brengen we gegarandeerd champagnevoetbal en draaien we die mannen door de gehaktmolen!

Wanneer? 11 SEPTEMBER 2016 (aperitief vanaf 11u30, eten tot 14u)
Waar? AAN HET VELD VAN HT ZWIJNAARDE, MUILAARDSTRAAT 85, NEGENDUUST GENT
Prijs? €16 VOOR VOLWASSENEN (aangepast aanbod voor veggies), €8 VOOR KINDEREN (5-12 JAAR), INCLUSIEF TOEGANG TOT DE KRAKER VV 9000 – TENSTAR MELLE (aftrap 15u)

Hoe inschrijven? INSCHRIJVEN KAN TOT 31/8. Betalen gebeurt vooraf via het bestuur en de spelers of via BE71 1030 4525 0669 met mededeling “BBQ + naam”. Eens betaald zetten we jouw naam op een lijst die aan de inkom zal liggen.

Copyright V.V. 9000 Gent vzw